Daha İyisi Mümkün Kastamonu
BİZİM HASAN’DAN MADALYA HAK EDENLER

BİZİM HASAN’DAN MADALYA HAK EDENLER

Gündem

05 Nisan 2024

0

;

Bizim Hasan ve Yoldaşları başlıklı yazımda otuz beş yıl sonra Kastamonu Belediyesini kazanan CHP’nin bu başarısının tesadüfi olmadığını ve fakat asıl imtihanlarının bundan sonra başlayacağından bahsetmiştim. BİZİM HASAN ve YOLDAŞLARI - Daha İyisi Mümkün Kastamonu (kastamonuluyuz.net)

Bu yazıda ne yaptılarsa Sayın Hasan Baltacı’ya yarayan ve CHP’ye katkıları sebebi ile madalya ile ödüllendirilmeyi hak edenlerden bahsedeceğim.

***

MHP GENEL MERKEZİ, TAHSİN BABAŞ, YÜKSEL AYDIN, KADİR YALÇIN, FARUK ATAŞALAR

Sayın Hasan Baltacı;

·        Galip Bey’i önce ümitlendirip sonra kontrpiye de bırakarak Kastamonu’da onlarca yetişmiş kadrosu varken Sayın Yüksel Aydın’ı aday çıkararak MHP Kastamonu teşkilatını dumura uğratan MHP Genel Merkezine,

 

·        Halkın gerçek gündemini yakalayıp geçim derdindeki insanları merkeze alarak sosyal projelere odaklanmak yerine battı çıktı, bisiklet yolu, teleferik gibi yoksullar yerine varsıllara hitap eden projelerle ofsayta düşen ve beş sene boyunca insanları ziyaret edip istişareler yapmak, kendisini hazırlamak, eksiklerini gidermek yerine isminin marka olduğuna güvenip her şeyi en iyi kendisinin bildiğine inanan Sayın Tahsin Babaş’a,


·    Beş yıl önceki iddialarını tekrar piyasaya sürerek hem Tahsin Babaş’ı hem kendisini yıpratan, Hasan Baltacı ve Hikmet Erbilgin ile ilgili kamuoyunun ciddiye almadığı

    suçlamalar yaparak CHP adayına alan açan Yüksel Aydın’a,

 

·        Dün beraber yol yürüdüğü Hasan Baltacı’yı eleştirip muhalefete muhalefet yaparak İYİ Parti seçmenini CHP’ye konsolide eden, gönüllerin ittifakı diye açıklanan adaylığının, müttefiklerinin bile gönlünde yer etmediği anlaşılan Sayın Kadir Yalçın’a,

 

·        7 Ekim 2023 tarihinde bütün AK Kadrolar Ankara’da büyük kongrede iken Kastamonu’ya gelen İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz ile Tahsin Babaş’ı tanıştıran, aylarca Tahsin Babaş’ın “Ak Parti olmazsa İYİ Parti’den aday olması ihtimali” üzerine İYİ Parti’yi Tahsin Babaş ve AK Partinin kararına angaje edip B planı olmadığı için partisini seçimlere hazırlayamayan Sayın Faruk Ataşalar ’a CHP’ye verdikleri katkılardan dolayı birer madalyayı vermeli!

 

***

AH İZZET AĞABEY AH!

Yılların gazetecisi Sayın İzzet Sarı’yı bu seçimlerde tanıyamadım. Tahsin Babaş’ın kazanmasına o kadar abartılı ve gereksiz angaje oldu ki Ajans37 kıvamında işler yaptı.

Hadi Ajans37 ’ye desteksiz iddialar ile ona buna itibar suikastı yapmak, iftira ve hakaretlerde bulunmak yakışıyor. Sana Ajans37 üzerinden bel altı vurmak yakıştı mı?

İZZET SARI’NIN İHSANGAZİNİN DİREKLERİ 21.11.2023 TARİHLİ YAZISINDAN

“Dün Ajans 37’de bir paylaşım vardı. Kuzeykent’te KYK’nın hala mahkemelik olan ve bir türlü açılamayan yurt binasının ….. Sayın Reşat Asrak’ı sorumlu gösteriyordu. Ajans 37 bununla da yetinmiyor bu yurdun hesabı verilmeden kimse aday olamaz diyordu.”

KYK’da başarılı olamamış, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde başarılı olup olmadığı tartışılan bir müdürün koskoca Kastamonu Belediyesi’ni yönetebileceği tartışılıyordu.”

İhsangazi'nin direkleri - İzzet SARI (kastamonuguncel.com)

Başarılı çalışmaları ile taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Reşat Asrak’a Ajans37 sopası ile vurmak yerine açık ve net bir şekilde sebeplerini açıklayarak Tahsin Babaş’ı desteklesen, diğer aday adaylarına ya da rakip adaya bel altı vurmasan çok daha etkili olmaz mıydı? Okurlarını da aptal yerine koymamış olmaz mıydın İzzet ağabey?

İzzet ağabeyin aşağıdaki bağlantıda yer alan yazılarını okuduğunuzda Ak Parti aday adaylarından bazılarını ince ince, bazılarını sertçe ama genelde alaycı ifadelerle eleştirdiğini, kâh stadyuma gelenlerin Tahsin Babaş’a vefa gösterdiğini, kâh anketlerin Tahsin Babaş’ı işaret ettiğini, kâh Ak Parti Tahsin Babaş’ı aday göstermezse Hasan Baltacı’nın seçimleri kazanacağı mesajlarını vererek Tahsin Babaş’ı seçimlerin esas oğlanı yaptığını görürsünüz.

https://www.kastamonuguncel.com/yazar/izzet-sari/

Sayın Hasan Baltacı, Sayın İzzet Sarı ve Ajans 37’ye karşısına önceki seçimlerde güvenoyu alamamış ye yıpratılması daha kolay olan bir adayın çıkması için verdikleri eşsiz katkılardan dolayı madalya takmalı. 

***

HATALI SİNYAL ÖLDÜRÜR!

Sayın Tahsin Babaş’ın adaylığı sürecinde kimin ne kadar etkisi oldu bilmiyoruz.

Belki Sayın İzzet Sarı’nın yazıları etkili oldu,

Belki MHP’den bir dönem Belediye Meclis Üyeliği yaptıktan sonra ikinci dönem veto yiyen Sayın Serap Ekmekçi’nin, kendisini Ak parti Belediye Meclis Üyesi yazan Tahsin Babaş’a vefa duygusu etkili oldu,

Belki bir dönem belediye başkanlığı yapmış tanınırlığı son derece yüksek olan Tahsin Babaş ile Ak Parti aday adaylarını ankette aldıkları oy ile kıyaslayanların hatalı tespitleri etkili oldu, bilinmez.

Acaba Kastamonu AK Parti teşkilatı da Karabük’te güçlü Rafet Vergili ’nin karşısına çıkarılan ve seçimi alan genç hemşehrimiz gibi bir dönem belediye meclis üyeliği yapmış Çevre Mühendisi Sinan Savaş ya da Mimar İzzet Serhat Köylü gibi genç, pırıl pırıl arkadaşlardan birini aday çıkarsa idi acaba sonuç ne olurdu?

Geçti Bor’un pazarı sür eşeğini Niğde’ye. Geçmiş olsun.



Diğer yazılar için tıklayınız...

ETİKETLER: HASAN BALTACI CHP KASTAMONU 31 MART YEREL SEÇİMLERİ TAHSİN BABAŞ YÜKSEL AYDIN HİKMET ERBİLGİN SEÇİMLER

YORUM YAP

E-mail adresiniz yayınlanmayacaktır.

DİĞER İÇERİKLER

X