Daha İyisi Mümkün Kastamonu
Yavlak Arslan hain mi?!

Yavlak Arslan hain mi?!

Gündem

06 Kasım 2020

1

;

FETÖ'nün dizilerde subliminal mesajlar verdiğini ve hatta peygamber efendimizi kamyonete bindirmeye bile cüret ettiğini hatırlıyoruz.

Günümüzde de malesef özellikle "YERLİ" ve "MİLLİ" olarak sunulan televizyon kanallarında  yayınlanan birçok tarihi dizide hem tarihi bilgiler ifsad ediliyor hem de subliminal mesaj verilmeye gayret ediliyor.

En son Kuruluş Osman dizisinde de övülecek kişi,kurum,yapıyı yüceltmek için kendisi ile mücadele içinde olan kim varsa "hain" olarak tanımlandı.

Dizi yapımcıları malesef gündelik siyasi hesaplar için destekledikleri siyasi kişilikleri yüceltmek adına onları tarihi şahsiyetlerle eşleştirip, o tarihi şahsiyeti günahsız, hatasız ve ne yaparsa doğru yapmış gibi yüceltmekte, karşısında olan kim varsa "hain" olarak damgalamakta , böylece  konjonktürel mesaj verebilmek adına tarihi şahsiyetlere itibar suikasti yapmaktalar.

Abdülhamithanı yüceltmek için Mehmet Akif Ersoy'u aşağılamak, Ertuğrul Beyi, Osman Bey'i yüceltmek için Muzafereddin Yavlak Arslan'ı aşağılamak zorunda değiliz.

Ertuğrul Bey gibi, Osman Bey gibi Muzafereddin Yavlak Arslan hatası, sevabı ile benim de atamdır. Atama sövenin karşısındayım. Allah ona ve tüm atama rahmet eylesin.

Bu konuda araştırmaları olan Kastamonu Üniversitesi öğretim Üyesi Prof.Dr. Cevdet Yakupoğulları'nın basın açıklaması ile araştırmacı yazar Erdal Arslan'ın düşüncelerini istifadenize sundum.

Faydalı olması temennisi ile...





Diğer yazılar için tıklayınız...

ETİKETLER: atv muzafereddin yavlak arslan çobanoğulları

1 YORUM

  • Logo

    İzzet Sarı

    Atama sövene bende söverim.... FATİH bey güzel tesbitlerde bulunmuşsunuz tebrik ederim... Kaldıki Yavlak Arslan’ın Kastamonu coğrafyasımda yaptıkları hala dim dik göz önündedir... Yaptığı hayır hasenat işleri ortadadır... Durum böyleyken Yavlak Arslan'ı hain göstermek kimsenin haddine değildir... Bu dizinin senaristini kınıyorum... Atam ile gurur duyuyorum... Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah...

    07 Kasım 2020 23:41

    fatih köse

    FATİH KÖSE

    Katkınız için teşekkür ederim.

    08 Kasım 2020 16:09

YORUM YAP

E-mail adresiniz yayınlanmayacaktır.

DİĞER İÇERİKLER

X